SEO-Cesecere's Blog

Just another WordPress.com weblog

Sa invatam „Ce Se Cere”?

In plina criza economica, extinsa la nivel mondial, nimic nu mai urmeaza vechile reguli….

Angajatorii incearca sa reduca din costuri, angajand persoane cu o calificare mai slaba de la care cer rezultate mult peste pregatirea si experienta lor.

O alta optiune o reprezinta reducerile de  personal, pastrand insa volumul de munca neschimbat, ceea ce creaza frustrare si ineficienta in randul angajatilor. Sau renunta la o parte din activitatea firmei in speranta ca ceea ce ramane va fi suficient de productiv  pentru a face fata vicisitudinilor economice.

Indiferent de optiune, rezultatul este un nivel de stress ridicat si o incapacitate a companiei de a se mentine la nivelul dorit.

Angajatii, pe cealalta parte, resimt instabilitatea locului de munca si renunta la orice initiativa din teama de a nu gresi si de a fi astfel disponibilizati. Stresul asigurarii unor venituri minime, oboseala cauzata de lucru prelungit, pe proiecte multiple si nu intotdeauna in aria de specializare a angajatului are ca rezultat pe termen lung o munca prea putin eficienta, frustrare si nemultumire.

Sunt probleme cu care suntem siguri ca va confruntati, pe care cu siguranta le vedeti sau le intuiti….

Pe timp de criza, noi va oferim o solutie de compromis.

Specialisti in SEO, in PR, in programare si web design, va propunem un serviciu de tipul B2B.

Un contract intre doua firme nu presupune angajati frustrati, taxe si impozitie pe salarii, necesitatea asigurarii unor anumite norme de munca sau asigurarea unui minimum de echipamente. Nu presupune nici angajarea unui specialist prea putin experimentat pe termen scurt sau a unuia experimentat, pentru un proiect pe care nu sunteti sigur ca vreti sa il derulati mai mult de o luna.

Dimpotriva, noi suntem furnizorii dvs de servicii prestate la un inalt nivel professional. Simplu, efficient, cu rezultate calculabile.

Nu asteptati sa treaca criza economica pentru a actiona!

A sta pe loc intr-un mediu aflat in evolutie continua, este acelasi lucru cu a regresa. Competitorii dvs vor profita de inertia dvs si prin actiuni eficiente vor castiga si segmentul de public pe care acum il neglijati in speranta ca il veti putea reactiva atunci cand va trece criza.

Reclame

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: